Sahifa fully responsive WordPress News, Magazine, Newspaper, and blog ThemeForest one of the most versatile website themes in the world.

Vidify videószerkesztés bárhol könnyen és egyszerűen

Fan Marketer magyarul – Turbózd fel a facebook oldalaid!
2017-06-01
FlexSocial közösségi média posztoló program 6 az 1-ben
2017-06-17

Te is szeretnél könnyen és egyszerűen olyan videókat szerkeszteni, ami látványos és leköti az érdeklődőid figyelmét?

Mi nagyon szeretjük a videókat, ezért is tanultuk meg és kezdtünk el foglalkozni a videó marketinggel, mert a tapasztalatok azt mutatták, hogy sokkal jobb kapcsolatot tudtunk kialakítani a célközönségünkkel online.

Amikor valaki felkeresett minket és megkérdeztük, hogyan talált ránk akkor a 80%-uk azt mondta,hogy látta valamelyik videónkat. Nah akkor most már lehet megérted, hogy miért ilyen fontos ez a terület.

Vannak nagyon komoly videó szerkesztő programok, amikre külön több hónapos tanfolyam kell hogy elsajátítsd a kezelését igaz azután szinte bármit meg tudsz csinálni.

De nincs mindenkinek ennyi ideje és nem is szeretne belemenni ennyire a videószerkesztés mélységeibe.

Ha Te is ilyen vagy, de szeretnéd mégis kihasználni a videó marketing előnyeit, akkor érdemes megnézned a vidify videószerkesztő programot. Csináltam egy kis előzetes betekintő videót a használatáról, nézd meg most:

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=XcdJAWEkWUk” width=”560″ height=”315″]

 


Látod milyen egyszerű a program?

Mégis sok mindent ki lehet hozni belőle, ráadásul működik számítógépen és mobilon is hiszen egy felhő tárhelyen van a program. Nagyszerű a keresője a beépített hd minőségű képek és videók. Szóval minden a kéznél van hogy egy szemet gyönyörködtető videót készíts szuper effektekkel és áttűnésékkel. Használhatod akár üzleti célra, de gondolj bele milyen jó célt szolgál ha csak egy otthoni születésnapi videóval szeretnél kedveskedni az egyik családtagodnak vagy barátodnak.

error: Védett tartalom!