Sahifa fully responsive WordPress News, Magazine, Newspaper, and blog ThemeForest one of the most versatile website themes in the world.

VideoBuilder új dimenziós videószerkesztő eszköz magyarul!

LetClicks – A profi kattintós kép program
2017-06-19
MailerLite hírlevél küldő rendszer bemutatása + 20$ ajándék credit!
2017-09-20

Megjelent egy új technológia
a videó szerkesztők világában is.

A VideoBuilder App egy olyan felhő alapú program amit bárhol tudsz használni, nem kell letölteni a gépedre és azt magaddal vinni, hanem egyszerűen csak bejelentkezel viszed magaddal a munkáid és tudod folytatni és szerkeszteni a munkáid és videóid.

Ezen kívül számtalan előnye van. Az egyszerű kezelhetősége mellett, megemlíteném, hogy olyan beépített funkciókat tartalmaz, amiket én eddig külön külön sok sok perc alatt tudtam megszerkeszteni és akár több megfelelő program kellett hozzá… Ilyen például az introk és outrok ilyenek az animációs szövegek is.

Nézz bele az előzetes videóba, ahol én is először jártam, hogy megmutathassam gyorsan neked a programot.


Egy minta videó, amit a programmal készítettem pár perc alatt:

Interjú a programról:
https://www.youtube.com/watch?v=leOtRJ8g35I&feature=youtu.be

Intró videó minta:

Így készítettem:

Miért vettem meg a VideoBuilder Deluxe verzióját?
Ha tetszik egy program, akkor meg szoktam nézni, hogy van e még valami extra része, amit még jól tudnék alkalmazni. Ebben a programban találtam ilyet és most ezt a videóban meg is mutatom neked.

 

Hamarosan még több videó itt!

Addig is élj a koránkelő kedvezménnyel és fogadd el a kuponkódunkat is, a vásárlási felületen írd be a DISCOUNT kódot és takaríts meg extra most 2×5 vagyis 10$-t!

error: Védett tartalom!