Sahifa fully responsive WordPress News, Magazine, Newspaper, and blog ThemeForest one of the most versatile website themes in the world.

OctoSuite, vagyis a közösségi polip csápjai mindenhová elérnek!

Videók a Toppon! Tudd meg, hogyan tudsz Extra forgalmat szerezni!
2016-06-13
képek keresőoptimalizálása
Képek Optimalizálása a google keresőben
2016-08-02

Egy program amire sokan vártunk már!FV OctoSuite

Szeretem Luke termékeit, mert jól használhatóak és tényleg tapasztaltuk személyesen is a hatásait amiket eddig használtunk és ma 2016.07.27. szabadjára engedte az OctoSuite programját is ami a közösségi oldalak főleg a FaceBook-ra lesz jól alkalmazható. Ez azért jó nekünk mert ezt a közösségi hálózatot használják a legtöbben a világon.

Hadd említsek 3 dolgot amire jó a program:

1, Tömeges FaceBook csoport és rajongói oldal felfedező eszköz: Azonnal megtalálja, elemzi és egyből csatlakozni tud minden rajongói oldalhoz vagy csoporthoz 1 kattintással.

2, FELFEDEZI a világ legtrendibb tartalmait bármilyen kategóriában: Az OCTOSUITE lehetővé teszi, hogy azonnal megtaláld a leginkább felkapott és naprakész tartalmakat: Facebook-on | Twitter-en | Reddit-en | Youtube-on

Miután a tartalmat megtaláltad, akkor azonnal szerkeszteni tudod a tartalmát, szóval címsort írhatsz, cselekvésre ösztönzést írhatsz, logót tehetsz rá, linket adhatsz hozzá és írhatsz rá amit szeretnél.

3, 1 CLICK azonnali posztolás a profilodból, nem megosztás hanem (saját használatú): Azonnal megtalálja, elemzi és minden rajongói oldalra vagy csoportba 1 kattintással posztolhastz azonnal.

Ezenkívül lehet üzemezni, időzíteni a posztokat és szinkronizálni más közösségi oldalaiddal.

nagygomb3

A program segítségével megtalálod a legmenőbb tartalmakat amiket szeretnek az emberek és fel tudod használni a saját oldalaidon.

FaceBook csoportokba juthatsz be és posztolhatsz egyszerre többe is és akár időzítve méghozzá a legjobb tartalmakból.

Most röviden ennyit írok róla mi is épp most vettük meg szóval most kezdjük felfedezni igazán.

Amiért most szóltam, mert egy program kiadásánál mindig érdemes kihasználni a koránkelő kedvezményeket és így olcsóbban tudunk a programhoz jutni mint később ha tényleg megtetszik.

Ha időben eljut hozzád az üzenet használd az octoclosing kupont a vásárlásnál így még plusz 3 dollárt meg tudsz spórolni. 😉

Bármi kérdésed van, írj nekünk bátran és ha a mi ajánlásunkra veszed meg a programot akkor segítő videókra is számíthatsz és +egyéb ajándékokra tőlünk is. 🙂

Jöjjön is egy kis áttekintő előzetes és részletesebb videó a programról:

nagygomb3

Ha még mindig gondolkozol, nézd meg ezt a rövid videót:

nagygomb3

És amiről eddig még nem beszéltem… Nézz bele az alábbi videóba és tudd meg milyen bónuszokat kapsz (többszörösen megéri) a szuper OctoSuite program mellé:

Nekem is kell ez a szuper program és viszem a bónuszokat is! 😉

nagygomb3

Extra segítő videó és áttekintő: Hogyan kell megrendelni a programot?

nagygomb3

error: Védett tartalom!