Sahifa fully responsive WordPress News, Magazine, Newspaper, and blog ThemeForest one of the most versatile website themes in the world.

Mire jó az értékesítési tölcsér vagy értékesítési csatorna működése.

Fajta Viktor és Lina
2016-03-03
Automata pénzszerzés online!
2016-03-03

Ez az alapja az online marketingnek. Minden profi online marketinggel foglakozó szakember ezzel működteti az üzletét. Az Egyesült Állomokban mindenki használ értékesítési csatornát. Miből áll ez? Áll egy blogból, amin keresztül kommunikálunk.

Egy blog szerkesztéséhez nem kell informatikai tudás. Vannak üzleti blogok, ingyenes blogok, és saját például WordPress blogok.  Az ingyenes blogokat ne használd, mert nem profik, és cenzúrázhatják és erre nincs szükséged. Blog miben különbözik egy klasszikus weblaptól? Weblap szerkesztéséhez szakértelem és informatikus kell és ez szinte megoldhatatlan, a bloghoz semmilyen szaktudás nem kell, legalábbis a szerkesztéshez.

A tartalomhoz persze kell, de ez megtanulható, a legjobbaktól! Én is tőlük tanulok. A blogodon részletesen megismerik a termékedet, üzletedet, és ami talán a legfontosabb téged. Minden blogbejegyzésen lesz egy cselekvésre felhívás, ami lehet egy azonnali vásárlás, de leginkább egy további információra való invitálás. Ami egy hírlevél feliratkozás lesz a kapu oldaladon keresztül. Ezt egy automata hírlevélküldő kezeli, az általad beállított levelekkel, videókkal.

Ez megtanulható semmi rejtély nincs benne. Persze nem csak automata levelek mehetnek ki, hanem időnként hetente többször külön információt is küldhetünk a listára. Ezek az információk, valamilyen problémára kell, hogy megoldás legyen. Mert ezt akarja a te célközönséged, hogy megold a problémáit. Te neked kell ismerned a célközönséged problémáját, mert akkor hatékonyan tudod őket megszólítani.

Én is ezt teszem a saját területemen, és működik! Ahelyett hogy én hívogatnám a célközönségemet, ők hívogatnak engem. Na, ez nagy különbség! Ha te ezt szeretnéd megtanulni, hogy hogyan kell létrehozni, akkor keress meg minket, mert ebben tudunk neked segíteni.

 

error: Védett tartalom!