Sahifa fully responsive WordPress News, Magazine, Newspaper, and blog ThemeForest one of the most versatile website themes in the world.

Alap eszközök

Ezen az oldalon az alap eszközöket mutatjuk be, ha ezekkel rendelkezel akkor megvan az alapod. Így nekiláthatsz az online eladás művészetének és megtapasztalhatod, hogyan tud neked az internet egy plusz pénzt hozó eszközzé alakulni a számodra is akár minden nap!


Buy-Hostinger.com-AccountsHostinger.hu amikor elkezdesz egy online vállalkozást, az első dolgod az lesz, hogy veszel egy tárhelyet, amin a honlapod fog futni. Ha rosszul választasz, akkor időnként elérhetetlen lesz a honlapod és ha még a tárhelyes cég ügyfélszolgálata is béna, akkor majd ülsz egyedül az íróasztalodnál és számolod a pénzt, amit azért buksz, mert nem megy a honlapod… Mi kipróbáltunk néhány tárhelyszolgáltatót és a Hostinger.hu volt az egyetlen, ahol mindig 24 órán belül elérhető az ügyfélszolgálat, és az áraik is versenyképesek. Profi cég, csak ajánlani tudjuk őket. Sokszor adnak nagyon jó kedvezményeket ajándékokat szóval érdemes ezt használni.

wp-avadaWordPress + Avada sablon: az összes vállalkozásunk és az összes közeli ügyfelünk honlapja WordPresst használ és a külsőről az Avada sablon gondoskodik. Miért? Azért, mert a WP, kiegészítve az Avadával, annyira gyorsan és könnyen használható, hogy jelenleg nem ismerünk hatékonyabb és gyorsabb megoldást honlapépítésre. Minden igényt kiszolgál és nem kell túlságosan értened a technikai dolgokhoz.

getresponse200GetResponse: az a szoftver, amivel automatizálni tudod a vállalkozásodat. Sokan dolgoznak népszerű egyszeri díjas hírlevélküldővel (há’ me’ olcsóbb ugye!), de Ők általában nem veszik észre, hogy az online, automata vállalkozás már rég nem e-mailek kiküldéséről szól. Nagyon fontos a kézbesítés pontossága, a statisztikák és az extra funkciók valamint a folyamatos frissítések és fejlesztések. Ráadásul már elérhető magyar nyelven is a kezelő felület. Próbáld ki teljesen ingyen 30 napig.

lpm1-200x200Landing Page Monkey: A Landing Page Monkey egy nagyon hasznos eszköz arra, hogy jó gyorsan és hatékonyan létrehozd az első elkapó, feliratkoztató oldalaidat vele. Ráadásul nem csak technikailag egyszerű használni, hanem marketing szempontból is ideálisan van összerakva, hiszen tudja a két lépéses elkapó oldal készítését is és mindezt látványosan, akár videós lehetőségekkel megfűszerezve. Így neked csak annyi a dolgod, hogy összeszeded a tartalmaidat pár perc alatt beilleszted a helyére és már kész is lesz az oldalad. A programhoz természetesen biztosítunk segítő és kezelő videókat is.

Legyen több eladásod! Szeretnéd megtudni hogyan?
Itt most megmutatjuk az utat, TE pedig lépésről lépésre tudsz haladni rajta!


Indulj el Most!
Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net
error: Védett tartalom!