Sahifa fully responsive WordPress News, Magazine, Newspaper, and blog ThemeForest one of the most versatile website themes in the world.

2 szuper hasznos eszköz: új követők, vásárlók és feliratkozók gyűjtésére

Ha szeretnéd a látogatóid figyelmét -> a Click Animate ami kell neked!
2016-03-03
Fajta Viktor és Lina
2016-03-03
Ha TE bármilyen típusú üzletet is csinálsz online, akkor egy dologra biztosan szükséged van a listaépítésre, vagyis feliratkozók gyűjtésére. Szóval tudnod kell erről és biztos használsz is rá valamilyen eszközt. Ez a tudás nagyszerű, de nagyon lényeges, hogy milyen eszközt használsz. Ami profizmust sugároz, könnyű a kezelhetősége és több profitot hoz?
Akkor ez az eszköz amit bemutatok neked ezekre alkalmas, teszteltem is és valóban jól hozza a feliratkozókat látványos és könnyen kezelhető.
 1. Landing Page Monkey

  Lehet hogy a majom név vicces benne, és azt mondom hogy az ára vicces. Hónapok óta vadásztam jó elkapó oldal készítő eszközt és találtam is viszont az áruk körülbelül havonta volt ennyi mint ennek a programnak az ára ami egyszeri díjas és egész életedben tudod használni.

  Kattints erre a linkre és tiéd lesz a Landing Page Monkey.

  tool image

 2. Gondolom használod a közösségi oldalakat is az üzleted népszerűsítésére?

  Egy egyszerű, de nagyszerű eszköz lehet a számodra is a kattinthatós kép program. Amit tud bármilyen képet tud linkesíteni vagyis ha megosztasz például facebook-on egy képet, amit sokan meg is néznek és ha valaki rákattint a képre akkor te szabod meg hogy hová irányítsa az érdeklődődet, akár a blogodra vagy elkapó oldaladra vagy az eladó oldaladra. Vedd meg bátran és használd.

  Kattints erre a linkre és tiéd lesz ez a program.

  tool image

Ha megtetszik bármelyik eszköz és van valami kérdésed még róla keress fel bátran. Ha pedig megvetted akkor is keress nyugodtan mert tudok adni hozzá magyar nyelvű videót ami bemutatja a használatát.

Sikeres online üzletépítést kívánok!

error: Védett tartalom!